Privacybeleid  |  

SiteMap  |  

U bevindt zich hier: 

>> Zuid Holland  >> Leiden 

Fitness Leiden. Goedkope Sportschool Leiden.

Sportscholen in Leiden.

Er zijn verschillende sportscholen in Leiden aanwezig. Om het voor jou makkelijker te maken informatie te vinden over een van de goedkope sportscholen in Leiden hebben wij een uitgebreid en handig overzicht in Leiden gemaakt. Je kunt een keuze maken uit hard core trainen Leiden (hard core training Leiden) en healthcare trainen Leiden (healthcare training Leiden). De hard core training is hard core trainen voor specifiek krachttraining bodybuilding. Door een vergelijking vind je de goedkoopste sportschool in Leiden.

Fitness Sporten Leiden. Gesponsorde Links.

Vergelijk Sportscholen Leiden. Een goedkope sportschool Leiden vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Leiden met elkaar te vergelijken (Vergelijk sportscholen Leiden).

Vergelijk Sportscholen Leiden.

Een goedkope sportschool Leiden vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Leiden met elkaar te vergelijken (Vergelijk sportscholen Leiden). Natuurlijk is een prijs per maand voor een fitness centrum belangrijk, maar ook de aangeboden fitness apparaten, faciliteiten (sauna) en eventuele begeleiding van een instructeur spelen een belangrijke rol in de opbouw van de prijs. Om je verder te helpen hebben wij alvast gegevens en website van een aantal sportscholen in Leiden gezocht. Maak een vergelijking van de sportscholen in Leiden en kies dan het fitness centrum, dat het meest voldoet aan je eigen wensen.

Fitness Leiden.

Een Fitness Centrum of sportschool in Leiden is een sportcentrum waar je kunt sporten als recreatie. Iedereen kan hier sporten op apparaten voor cardio of conditie. De fitnessapparaten worden ter beschikking gesteld door de sportschool. De reden dat iemand een sportschool in Leiden bezoekt is verschillend. Mensen willen spieren ontwikkelen (bodybuilding), werken aan gewichtsverlies (afvallen of afslanken) of alleen de conditie verbeteren. Ook kun je op advies van een fysiotherapeut uit omgeving Leiden een medische training volgen. In een sportschool zijn verschillende sportactiviteiten mogelijk: Bodybuilding, Fitness, Dans en Hardlopen. Daarnaast zijn er vele groepslessen voor o.a. Jazz Gymnastiek, Body Pump, Body Combat, Body Jam, Body Streching, Streetdance, Steps, Fiets Spinning, BoksTraining en KickboxTraining. Door het samenzijn met andere sporters werkt het bezoek aan een sportschool in Leiden erg stimulerend om de training vol te houden. Bij een uitgebreid abonnement op de sportschool krijg je een persoonlijke begeleider en een op het lijf geschreven trainingsprogramma.

Overzicht Fitness Sportschool Leiden.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Fitness L.K.V. de Spartaan Groenesteeg 107 071-5132793 Fitness L.K.V. de Spartaan
VrouwFit SportCentrum Aerobics- en FitnessCentrum voor vrouwen Vijf Meilaan 20e 071-5722993 VrouwFit SportCentrum
Actief & Gezond FitnessCentrum Zweilandlaan 4 071-5176204 Actief & Gezond FitnessCentrum

Fitness Trainen Leiden. Gesponsorde Links.

Overzicht Fitness Sportschool Leiden.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
SportCity Leiden Anthony Fokkerweg 131 071-5223322 SportCity Leiden
Fitnesscentre Fysiek Hoge Rijndijk 68-70 071-5148107 Fitnesscentre Fysiek Leiden
VrouwFit SportCentrum Aerobics- en FitnessCentrum voor vrouwen Herengracht 8 071-5142425 VrouwFit SportCentrum Aerobics- en FitnessCentrum voor vrouwen
Fitness Energiek Voorschoterweg 3, Valkenburg ZH 071-4076400 Fitness Energiek

 

Adverteren bij Daisycon

Fitness Sportschool Leiden aanmelden.

Wij streven er naar een zo compleet mogelijk overzicht te geven met informatie over elke sportschool in Leiden. Ken jij een fitnesscentrum of sportschool in Leiden, die nog opgenomen zou moeten worden? Help dan mee om de vermelde sportscholen en fitnesscentra zo compleet mogelijk te krijgen door te klikken: SportSchool Leiden Aanmelden.
Bedankt voor je medewerking. De vermelding van de sportschool is gratis!

Fitness Trainen Leiden. Gesponsorde Links.

Afvallen Sportschool Leiden.

Afvallen (afslanken) is een reden voor veel mensen om fitness te gaan doen op een sportschool in Leiden. Ze willen afslanken om op het juiste gewicht te komen (afvallen overgewicht). Er zijn zelfs sportscholen gespecialiseerd in uitsluitend "Afvallen". Onder persoonlijke begeleiding ca. 10 kilo afvallen in drie maanden tijd is absoluut mogelijk! Ook bij een fitnesscentrum in Leiden. Je krijgt dan niet alleen advies in de fitness oefeningen, maar ook adviezen voor de verbetering van je eetgewoonte (dieet afvallen). Als je snel wilt afvallen en gezond wilt afvallen is begeleid sporten een uitstekende mogelijkheid om op het juiste gewicht te komen. Op deze manier lukt het bijna iedereen om af te vallen. Als je maar doorzet!

 

Fitness Online Goedkoop kopen

Goedkoopste Sportscholen Provincie Zuid Holland.

In verschillende steden in de Provincie Zuid Holland zijn wij op zoek gegaan naar de gegevens van de goedkoopste sportscholen en hun website. Dit geldt zowel voor de Hard Core Sportschool als de Health Care Sportschool. Voor de volgende steden hebben wij een overzicht gemaakt: Goedkoopste Sportschool Alblasserdam, Goedkoopste Sportschool Alphen aan den Rijn, Goedkoopste Sportschool Barendrecht, Goedkoopste Sportschool Boskoop, Goedkoopste Sportschool Delft, Goedkoopste Sportschool Den Haag, Goedkoopste Sportschool Dordrecht, Goedkoopste Sportschool Gorinchem, Goedkoopste Sportschool Gouda, Goedkoopste Sportschool Hellevoetsluis, Goedkoopste Sportschool Hendrik Ido Ambacht, Goedkoopste Sportschool Katwijk, Goedkoopste Sportschool Leerdam, Goedkoopste Sportschool Lisse, Goedkoopste Sportschool Noordwijk, Goedkoopste Sportschool Oud Beijerland, Goedkoopste Sportschool Papendrecht, Goedkoopste Sportschool Ridderkerk, Goedkoopste Sportschool Rijswijk, Goedkoopste Sportschool Rotterdam, Goedkoopste Sportschool Spijkenisse, Goedkoopste Sportschool Vlaardingen, Goedkoopste Sportschool Zoetermeer en Goedkoopste Sportschool Zwijndrecht.