Privacybeleid  |  

SiteMap  |  

U bevindt zich hier: 

>> Zuid Holland  >> Lisse 

Fitness Lisse. Goedkope Sportschool Lisse.

Sportscholen in Lisse.

Er zijn verschillende sportscholen in Lisse aanwezig. Om het voor jou makkelijker te maken informatie te vinden over een van de goedkope sportscholen in Lisse hebben wij een uitgebreid en handig overzicht in Lisse gemaakt. Je kunt een keuze maken uit hard core trainen Lisse (hard core training Lisse) en healthcare trainen Lisse (healthcare training Lisse). De hard core training is hard core trainen voor specifiek krachttraining bodybuilding. Door een vergelijking vind je de goedkoopste sportschool in Lisse.

Fitness Sporten Lisse. Gesponsorde Links.

Vergelijk Sportscholen Lisse. Een goedkope sportschool Lisse vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Lisse met elkaar te vergelijken (Vergelijk sportscholen Lisse).

Vergelijk Sportscholen Lisse.

Een goedkope sportschool Lisse vind je door de prijzen van de verschillende sportscholen in Lisse met elkaar te vergelijken (Vergelijk sportscholen Lisse). Natuurlijk is een prijs per maand voor een fitness centrum belangrijk, maar ook de aangeboden fitness apparaten, faciliteiten (sauna) en eventuele begeleiding van een instructeur spelen een belangrijke rol in de opbouw van de prijs. Om je verder te helpen hebben wij alvast gegevens en website van een aantal sportscholen in Lisse gezocht. Maak een vergelijking van de sportscholen in Lisse en kies dan het fitness centrum, dat het meest voldoet aan je eigen wensen.

Fitness Lisse.

Een Fitness Centrum of sportschool in Lisse is een sportcentrum waar je kunt sporten als recreatie. Iedereen kan hier sporten op apparaten voor cardio of conditie. De fitnessapparaten worden ter beschikking gesteld door de sportschool. De reden dat iemand een sportschool in Lisse bezoekt is verschillend. Mensen willen spieren ontwikkelen (bodybuilding), werken aan gewichtsverlies (afvallen of afslanken) of alleen de conditie verbeteren. Ook kun je op advies van een fysiotherapeut uit omgeving Lisse een medische training volgen. In een sportschool zijn verschillende sportactiviteiten mogelijk: Bodybuilding, Fitness, Dans en Hardlopen. Daarnaast zijn er vele groepslessen voor o.a. Jazz Gymnastiek, Body Pump, Body Combat, Body Jam, Body Streching, Streetdance, Steps, Fiets Spinning, BoksTraining en KickboxTraining. Door het samenzijn met andere sporters werkt het bezoek aan een sportschool in Lisse erg stimulerend om de training vol te houden. Bij een uitgebreid abonnement op de sportschool krijg je een persoonlijke begeleider en een op het lijf geschreven trainingsprogramma.

Overzicht Fitness Sportschool Lisse.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Fit & Shape Lisse Spekkelaan 1 0252-412270 Fit & Shape Lisse
Aarts Sport Lisse Vennestraat 1 0252-416518 Aarts Sport Lisse

Fitness Trainen Lisse. Gesponsorde Links.

Overzicht Fitness Sportschool Lisse.

Naam Sportschool Adres Telefoon Website Sportschool
Pro-Body Lisse Grachtweg 47 A 0252-421176 Pro-Body Lisse

Fitness Sportschool Lisse aanmelden.

Wij streven er naar een zo compleet mogelijk overzicht te geven met informatie over elke sportschool in Lisse. Ken jij een fitnesscentrum of sportschool in Lisse, die nog opgenomen zou moeten worden? Help dan mee om de vermelde sportscholen en fitnesscentra zo compleet mogelijk te krijgen door te klikken: SportSchool Lisse Aanmelden.
Bedankt voor je medewerking. De vermelding van de sportschool is gratis!

Fitness Trainen Lisse. Gesponsorde Links.

Afvallen Sportschool Lisse.

Afvallen (afslanken) is een reden voor veel mensen om fitness te gaan doen op een sportschool in Lisse. Ze willen afslanken om op het juiste gewicht te komen (afvallen overgewicht). Er zijn zelfs sportscholen gespecialiseerd in uitsluitend "Afvallen". Onder persoonlijke begeleiding ca. 10 kilo afvallen in drie maanden tijd is absoluut mogelijk! Ook bij een fitnesscentrum in Lisse. Je krijgt dan niet alleen advies in de fitness oefeningen, maar ook adviezen voor de verbetering van je eetgewoonte (dieet afvallen). Als je snel wilt afvallen en gezond wilt afvallen is begeleid sporten een uitstekende mogelijkheid om op het juiste gewicht te komen. Op deze manier lukt het bijna iedereen om af te vallen. Als je maar doorzet!

 

Fitness Online Goedkoop kopen

Goedkoopste Sportscholen Provincie Zuid Holland.

In verschillende steden in de Provincie Zuid Holland zijn wij op zoek gegaan naar de gegevens van de goedkoopste sportscholen en hun website. Dit geldt zowel voor de Hard Core Sportschool als de Health Care Sportschool. Voor de volgende steden hebben wij een overzicht gemaakt: Goedkoopste Sportschool Alblasserdam, Goedkoopste Sportschool Alphen aan den Rijn, Goedkoopste Sportschool Barendrecht, Goedkoopste Sportschool Boskoop, Goedkoopste Sportschool Delft, Goedkoopste Sportschool Den Haag, Goedkoopste Sportschool Dordrecht, Goedkoopste Sportschool Gorinchem, Goedkoopste Sportschool Gouda, Goedkoopste Sportschool Hellevoetsluis, Goedkoopste Sportschool Hendrik Ido Ambacht, Goedkoopste Sportschool Katwijk, Goedkoopste Sportschool Leerdam, Goedkoopste Sportschool Leiden, Goedkoopste Sportschool Noordwijk, Goedkoopste Sportschool Oud Beijerland, Goedkoopste Sportschool Papendrecht, Goedkoopste Sportschool Ridderkerk, Goedkoopste Sportschool Rijswijk, Goedkoopste Sportschool Rotterdam, Goedkoopste Sportschool Spijkenisse, Goedkoopste Sportschool Vlaardingen, Goedkoopste Sportschool Zoetermeer en Goedkoopste Sportschool Zwijndrecht.